اعلانات المنتدى

العودة   منتديات كوكب الشرق > >

مطبخ الشرق المطبخ العربي وطرق تحضير اجمل الاكلات علي مطبخ الشرق مشويات, حلويات , اكلات جديده منوعه



إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 07-11-2013, 02:42 PM   #1
حبيبه

ام احــــــمــــــد

كان نفسى بعد غياب طويل عن الكتابه فى عسليه ارجع بموضوع يكون ضجه فى المنتدى بس اظاهر كده ان حكايه الاكل بقت مسيطره عليه شويتين تلاته كده هههههههه فقررت اشركم معايا فى اكله بحبها جدا وطعمها بصراحه يجنن وبمناسبه الشهر الكريم كل سنه وانتم طيبين اقدملكم اكله خفيفه وجميله يعنى ان شاء الله تقدروا تاكلوها وتصلوا ومتناموشبالصور طريقه تحضير الفراخ المشويه MonTaseR_128.gif وبمناسبه انى بقيت شاطره فى المطبخ مش خايبه وبنقل من كتب زى ماناس كانت بتتريق عليهبالصور طريقه تحضير الفراخ المشويه tongue.gif فأنا هعملكوا فراخ مشويه بالزبادى وطبق شبسى بطريقه جديده ومكرونه وطحينه وابقوا سخنوا العيش انتوا تعالوا اقولكم على الطريقه وكفايه رغى لحد كده بالصور طريقه تحضير الفراخ المشويه smile.gif
1 انا طبعا هقولكم على الطريقه بس بطريقه عاميه وبلاش شغل الجرامات الا مبفهوش ده اول حاجه هنجيب فرخه متوسطه الحجم ونقطعها الى اربع قطع
بالصور طريقه تحضير الفراخ المشويه 613021493.jpeg
2 تجيبى بصله كبيره وتبشريها وطمطمايه كبيره او اتنين وشويه ثوم وعلبه زبادى وملح وفلفل اسود وكمون واتنين حبهان وشويه خل بلاش اليمون علشان بيمرر ولو عندك توابل ضيفى ولو عايزه تحطى شوربه ماجى بتبقى جميله اوى
3 هتخلطى الحاجات دى كلها مع بعض وتفرميها فى الخلاط وبعد كده تجيبى قطعه الفرخه وتفتحى مابين الجلد وتحشيها الخلطه دى وتفتحى لحم الفرخه حاجه بسيطه وتحطى الخلطه جواها علشان كلها تاخد من الخلطه وتروحى حطاهم فى صينيه وترمياها فى التلاجه للصبح بالصور طريقه تحضير الفراخ المشويه smile.gifده لو هتعمليها على الغدا فبتجهزيها من بليل علشان اقل حاجه تاخد اربع ساعات فى الخلطه دى
بالصور طريقه تحضير الفراخ المشويه 509642337.jpeg
4 بعد كده بتاخدى الصينيه بتحطيها فى فرن البوتاجاز بتاخد تقريبا نص ساعه بالظبط بعد كده بتنشلى الفراخ من الصينيه وبتحطيها على شوايه الفحم او الكهربه او شوايه فرن البوتاجاز لو على شويه فرن البوتاجاز بتحطيها على الشوايه وتشغلى الشعله الا فوق وتهدى عليها النار
بالصور طريقه تحضير الفراخ المشويه 449982539.jpeg
ثانيا طبق الشيبسى
هتجيبى البطاطس 2او3 وتقطعيها بمكينه الشيبسى وتحطى البطاطس فى مياه فيها بيكنج بودرحطى عليهم نصف كيس وتتركيهم لمده 2او 3 ساعات وتقليهم شويه صغيرين بشويه صغيرين هتطلع مقرمشه وطعمها جميل وبعدين تضيفى نكهه الشيبسى الا تحبيها
ثالثا الطحينه
عارفه ان الطحينه طريقتها سهله بس علشان اكون عملت الا عليه بالصور طريقه تحضير الفراخ المشويه smile.gif هتجيبى الطحينه وتحطى شويه بشويه المياه المغليه وتقلبى لحد ماتظبط معاكى بعدين شويه ملح وشويه سكر صغيرين ونصف ليمونه وشويه خل صغيرين جدا وتفضلى تدوبى فيهم لحد ماتبقى مظبوطه وخلى بالك متخلهاش خفيفه
بالصور طريقه تحضير الفراخ المشويه 547773218.jpeg
رابعا المكرونه الاسباجتى
اظن يعنى كلكم عارفين المكرونه بتتعمل ازاى والا ميعرفش افتكر انه ميستحقش ياكل ابدا
بالصور طريقه تحضير الفراخ المشويه MonTaseR_128.gif
بالصور طريقه تحضير الفراخ المشويه 256424180.jpeg
وبالف هنا




fhgw,v 'vdri jpqdv hgtvho hgla,di fhg.fh]n 2014


ضع تعليقك بإستخدام حسابك علي فيس بوك





  رد مع اقتباس
قديم 07-11-2013, 02:47 PM   #2
نور

المشرفة العامة
افتراضي

حمدلله على السلامة حبيبة برجعتك للمنتدى معانا
وبجد اكلة روووعة كتيير خاصة انها من ايدك
وباذن لله اعملها بكرة تسلم ايدك
دمتى حبيبة ودام تميزك
تحياااااااتى حبيبتى تقبلى مرورى





  رد مع اقتباس
قديم 07-11-2013, 02:59 PM   #3
Admin

افتراضي

وبمناسبه الشهر الكريم كل سنه وانتم طيبين اقدملكم اكله خفيفه وجميله
.................................................. .......
فراخ مشويه بالزبادى وطبق شبسى بطريقه جديده ومكرونه وطحينه فعلا اكله خفيفه

موضوع رائع ومميز شكرا ليكي





  رد مع اقتباس
قديم 07-11-2013, 03:02 PM   #4
اميرة الاحزان

إدارة المنتدى
افتراضي

كل سنه وانتي طيبه

طبخه جميله جدا جدا

وكمان سهله وخفيفه

يسلموو اديكي على هذا الموضوع

لكي كل التقدير والتميز

تحياتي لكي في انتظار جديدك





  رد مع اقتباس
قديم 07-11-2013, 03:08 PM   #5
حبيبه

ام احــــــمــــــد
افتراضي

انت يابنى اعملك ايه علشان تبطل تريقه عليه اولع فى نفسى ههههههههههههههههههههههه





  رد مع اقتباس
قديم 07-11-2013, 03:12 PM   #6
حبيبه

ام احــــــمــــــد
افتراضي

وحشانى اوى والله يابت يانور وحشانى مووووووووووووت ودوقى وقوليلى اوعى تبدى اى تعليقات قدام الحج الا هنا اصله مستنيلى غلطه





  رد مع اقتباس
قديم 07-11-2013, 03:15 PM   #7
حبيبه

ام احــــــمــــــد
افتراضي

انما انتى بقا ياحجه اميره فاانا هفضحك هنا بما ان ان دى وسيله الاتصال الوحيده الا عندك اولا انتى تقريبا عامله كوبى لكل رسايل التهنئه الا بعتيها امبارح دى حاجه ثانيا متستنيش منى حاجه تانيه حفاظا على اراقه الدماء البشريه ههههههههه





  رد مع اقتباس
قديم 07-11-2013, 04:03 PM   #8
loll

افتراضي

أولاً كل سنه وانتى طيبه
ومضان كريم عليكٍ
ثانياً
أنا شخصياً بحب الأكله دى جدااااااا
خصوصا الفراخ بالطريقه دى
بتبقى رووووووووعه
تسلمى ياقمر





  رد مع اقتباس
قديم 07-11-2013, 04:14 PM   #9
حبيبه

ام احــــــمــــــد
افتراضي

اولا وانتى طيبه يا loll ورمضان كريم علينا وعليكى ياجميل وطبعا اتشرفت جدا بمرورك الكريم ثانيا انا اتمنى اكون قريبه منك علشان اعزمك عليها طالما بتموتى فيها اوى كده





  رد مع اقتباس
قديم 07-11-2013, 05:48 PM   #10
احلام العمر

عضو مشارك
افتراضي

دية اكلة لذيذة فعلا

بس طريقتها قديمة ومعروفة للجميع

ننتظر منك الجديد هههههههههههههههههه





  رد مع اقتباس
إضافة رد

مواقع النشر (المفضلة)

الكلمات الدلالية (Tags)
2014, المشويه, الفراخ, بالزبادى, بالصور, تحضير, طريقه

أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع

الانتقال السريع

المواضيع المتشابهه
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى مشاركات آخر مشاركة
اسهل طريقه لعمل الزلابيه الشهيه اميرة الاحزان مطبخ الشرق 2 07-18-2013 08:56 AM
أشهى وصفة لطريقة تحضير الفراخ الكريسبي نور مطبخ الشرق 1 07-05-2013 03:29 PM
أحلى وصفة لعمل شاورما الفراخ نور مطبخ الشرق 3 05-14-2013 04:26 PM
طريقة جميله لعمل شوربة الفراخ 2013 Admin مطبخ الشرق 0 04-11-2013 09:13 AM
طريقه سهله لتعليم طفلك الصلاة اميرة الاحزان اللغات والترجمه 0 01-20-2013 04:33 PM


الساعة الآن 04:41 PM


Powered by vBulletin®.

منتديات كوكب الشرق

↑ Grab this Headline Animator

تصميم دكتور ويب سايت

RSS RSS 2.0 XML MAP HTML